Vegenaturel Ekolojik Bio Argan Baz Masaj Yağı 5Lt.

VGN05
Stokta Var
4.494,50 TL

%100 Naturel Konsept Baz Masaj Yağımız Olan Bu ürün En üst düzey ürünlerimizdendir.
 
Biolojik yararlılığı en yüksek bitkisel organik sertifikalı Soğuk press baz yağların karışımından oluşan en yüksek kalitedeki Spa merkezlerinin ve 5 yıldızlı otellerin tercih ettiği bir Masaj yağıdır.
 
Ürünün Baz bölümünün İçeriğindekiler:
 
*Biolojik Özellikle EcoCert Sertifikalı Soğuk Pres Argan yağı
*Soğuk Pres Susam Yağı
*Soğuk Pres Üzüm Çekirdeği Yağı
*Doğal organik yağ Esterleri
*doğal E vitamini
 
Ürünümüz Kokusuzdur. Masaj yağınıza koku  vermek için "benzer ürünler" Sekmesinden den Aromaterapi Esansiyel Uçucu Aromalar Çeşitleri ürünümüze bakınız.
Koruyucu Paraben ve türevleri İçermez
ince ve yağlı his bırakmayan özelliktedir.
 
Bu Özel Baz Yağ kombinasyonu Cilt sağlığı için hayati öneme sahip Omega 3 - 6 - 9 yağ asitleri , Vitaminler: E,  A ve B kompleks vitaminleri (öncelikle Anti Pellagra ve Anti-Hiper Lipoproteinik aktiviteli Niacin) Mineraller: Demir, kalsiyum, potasyum ve fosfor organik bileşikleri. Antioksidanlar: Oligomeric proanthocyanidin (OPC) etken maddesi, Sesamol, sesamolin ve sesamin. Lesitin: Oleik ve linoleik asitli lesitinler içermektedir.
 
Argan yağı (Argania spinosa oil) Fas altını da denen bu yağın fiyatı yüksek olduğundan yalnızca diğer yağlarla karıştırılarak kullanılır. Argan yağı, Iinolik asitleri gibi, doymamış yağ asitleri açısından zengin olup yüksek oranda E vitamini içerir (anti oksidan bir maddedir). Ciltteki hidro lipit tabakasını yeniler, bu nedenle kuru, olgun ve bariyerleri hasarlı ciltler için değerli bir yağdır. Serbest radikallerin nötrleştirilmesi ve hücrelerin yenilenmesi bu yağın en önemli etkileri arasındadır.
 
Susam yağı (Sesamum indicum oil) Bu yağ da zeytinyağı ile birlikte tarihin en eski yağlarındandır. Ayurveda tıbbında ve abhyanga ile shirodhara gibi uygulamalarda büyük bir Öneme sahiptir. Susam yağında sesamolin (doğal bir muhafaza maddesidir), A, B vitaminleri ile yüksek oranda tokoferol içerir Bu yağ cilt tarafından hızla emilir. Olgun, kuru ve kan dolaşımları kötü olan ciltler için çok uygundur. Susam yağı cilt ve bedenin zehirlerinden arıtılması için kullanılan bir kür yağıdır. Isıtıcı özelliği nedeniyle kışın yapılan masajlar için uygundur. Sportif yağlara kasları gevşetmek için katılır. Cildi gerginleştirip kan dolaşımını harekete geçirir ve hücre metabolizmasını uyarır (çoğunlukla selülit tedavisinde kullanılır).
 
Üzüm çekirdeği yağı (Vitis vinifera oil) Bu yağ genellikle ekstraksiyon işlemi ile elde edilir. Soğuk Presle elde edilen yağ, ekstraksiyonla elde edilen yağdan beş misli daha pahalı ve değerlidir. Üzüm çekirdeği yağı cildi yağlanmış hissini bırakmadan yumuşatır. Antioksidan içeriğinin bol olması nedeniyle güneşten korunma ürünlerinin içine katılır. Olgun ve yıpranmış ciltler için ve akne tedavisinde kullanılır. Bu yağın yara iyileştirici özelliği birçok çalışmada kanıtlanmıştır.

Yorum Yaz


Nesim N.
10 Ocak 2017 02:19:52

Ürünü beğendim teşekkür ediyorum. Ayrıca gönderdiğiniz hediye için ayrı bir teşekkür etmek istiyorum.

.
15 Ağustos 2012 08:32:46

kullanmayı çok isterim...

.
11 Ağustos 2012 13:40:50

bu ürünü hiç kullanmadım ancak dogal olan herşeyin güzel oldugunu güşünüyorum faydalı olacagı inancındayım
Soru Sor

user
Hello H.
17 Ekim 2018 16:44:00

Bu ürün tüm vücuda ( hassas bölgeler dahil) sürülebilir mi?
Merhaba Ürünümüz hassas bölgeler dahil tüm vücut için uygundur.

Benzer Ürünler

141 ms