Medi Aktivator Masaj Yağı 1Lt.

MED1
Stokta Var
750,00 TL
12 adet 6.000,00 TL kazancınız %50 indirim

ürün Resmi Temsilidir. ürün kabin boyu olarak Gönderilir. tekli satışlarda ürünün yanında 1 adet pompa gönderilir ancak 12li toptan fiyat satışlarında 3. kişilerce parakende satış oluşmaması için 12 adet pompa gönderilmez yine sadece 1 adet pompa gönderilir. 

Genel özellikler
MEDI ACTIVATOR ISITICI TERMAL TERAPI MASAJ YAĞI 1000ML.

Termal oksijen dolaşım Kompleksi Organik Okaliptus yağı, Karanfil yağı ve biberiye yağı içerir.
Antrenman öncesi Yoğun ısınma için Sıvı Capsaicin içerir bu bitki Doğal ağrı kesicidir.
Saf Doğal Mentol Arterit ve Kas Ağrılarını azaltıcı etkilidir.
Doğal bir ağrı kesici olan eugenol maddesi içeren karanfil de bu nedenle kullanılmıştır. Hücre yenileyici Üzüm çekirdeği yağı içerir
Cilt sağlığı için Yüksek oranda E vitamini içerir
Yağlı hissi Bırakmayan Özel Formül (Non-Greasy™)
Masaj Kayganlığı için LOFT’a özel Özel Organik Esterler içerir (Max Spreading™)
Cilt besleyici ve doğal Nemlendirme Faktörleri içeren (NMF) Doğal Yağlar içerir.


Doku ve hayati organlara daha fazla oksijen pompalanmasına yardımcı olur deri - kan ve lenf sistemlerinin artan dolaşımı, vücudu Rahatlatır kasları ısıtır dolaşımı hızlandırır ve Rahatlatır. Spazm ve krampların azalmasına yardımcı olur. Masajla birlikte Eklem esnekliğini artırır. spordan sonra artan dolaşım ile İyileşme süresi azalır. ağır egzersiz programlarında ön hazırlık için yardımcı olur ve her seviyede sporcunun spordan sonra yaşadığı ağrılarının iyileşme hızını arttırmaya yardımcıdır. Uzun süre masaj yapılmasına olanak sağlayan çok hafif dokulu ve yağlı hissi bırakmayan özel formülü Sayesinde Ciltte zahmetsizce süzülür. Organik Okaliptus yağı, saf mentol, biberiye yağı Sıvı Capsaicin içeren termal etkili özel formülümüz sayesinde dolaşımı ve kasları rahatlatır  ve ardından Taze ve Serin Yenilenme hissi verir Soğuk sıkım Meyve yağları olan (CPR) üzüm çekirdeği, Jojoba, Avokado, Badem Yağları ve E vitamini içerir. cildi nemlendirir Gergin bir görünüme yardımcı olur ve yumuşatır.

UYARILAR:
ÜRÜN ISITICI ETKİLİDİR. YOĞUN ISITICI VE DOLAŞIMI ARTTIRICI ETKİSİNDEN DOLAYI KARINCALANMA VE  ISINMA HİSSİ OLUŞMASI ÜRÜNÜN NORMAL ÖZELLİĞİDİR.

ürün Resmi Temsilidir. ürün kabin boyu olarak Gönderilir. Tekli satışlarda ürünün yanında 1 adet pompa gönderilir ancak 12li toptan satışlarında 3. kişilerce parakende satışa uygunluk oluşmaması için 12 adet pompa gönderilmez yine sadece 1 adet pompa gönderilir.

Yorum Yaz

Soru Sor

Benzer Ürünler

241 ms