Medi Activator Isıtıcı Wax Masaj Kremi

MEDW
Stokta Var
171,72 TL 200,00 TL
12 adet 1.750,00 TL kazancınız %18 indirim

Genel özellikler
MEDI ACTIVATOR ISITICI TERMAL TERAPI MASAJ WAXI 100ml.


Methyl Salicilate (Sağlık Bakanlığı Tarafından Yasaklanmış ilaç Hammaddesi) İçermeyen Doğal Formül

Termal oksijen dolaşım Kompleksi Organik Okaliptus yağı, Karanfil yağı ve biberiye yağı içerir.
Antrenman öncesi Yoğun ısınma için Sıvı Capsaicin içerir bu bitki Doğal ağrı kesicidir.
Saf Doğal Mentol Arterit ve Kas Ağrılarını azaltıcı etkilidir.
Doğal bir ağrı kesici olan eugenol maddesi içeren karanfil de bu nedenle kullanılmıştır. Hücre yenileyici Üzüm çekirdeği yağı içerir
Cilt sağlığı için Yüksek oranda E vitamini içerir
Masaj Kayganlığı için LOFT’a özel Özel Organik Esterler içerir (Max Spreading™)
Cilt besleyici ve doğal Nemlendirme Faktörleri içeren (NMF) Doğal Yağlar içerir.


Doku ve hayati organlara daha fazla oksijen pompalanmasına yardımcı olur deri - kan ve lenf sistemlerinin artan dolaşımı, vücudu Rahatlatır kasları ısıtır dolaşımı hızlandırır ve Rahatlatır. Spazm ve krampların azalmasına yardımcı olur. Masajla birlikte Eklem esnekliğini artırır. spordan sonra artan dolaşım ile İyileşme süresi azalır. ağır egzersiz programlarında ön hazırlık için yardımcı olur ve her seviyede sporcunun spordan sonra yaşadığı ağrılarının iyileşme hızını arttırmaya yardımcıdır. Uzun süre masaj yapılmasına olanak sağlayan Sayesinde Ciltte zahmetsizce süzülür. Organik Okaliptus yağı, saf mentol, biberiye yağı Sıvı Capsaicin içeren termal etkili özel formülümüz sayesinde dolaşımı ve kasları rahatlatır ve ardından Taze ve Serin Yenilenme hissi verir Soğuk sıkım Meyve yağları olan (CPR) üzüm çekirdeği, Jojoba, Avokado, Badem Yağları ve E vitamini içerir. cildi nemlendirir Gergin bir görünüme yardımcı olur ve yumuşatır.


UYARILAR:
ÜRÜN ISITICI ETKİLİDİR. YOĞUN ISITICI VE DOLAŞIMI ARTTIRICI ETKİSİNDEN DOLAYI KARINCALANMA VE YANMA HİSSİ OLUŞMASI ÜRÜNÜN NORMAL ÖZELLİĞİDİR İÇERİĞİNDEKİ UÇUCU YAĞLAR NEDENİYLE HAMİLELERDE, EPİLEPSİ HASTALARI VE YÜKSEK TANSİYON HASTALARINDA KULLANIMI UYGUN DEĞİLDİR,

Yorum Yaz


Burak B.
02 Mayıs 2016 16:28:42

Dün akşam korkunç bir kas ağrım vardı birde tam sırt kısımda masajda yapamıyorum bunu sürdüm geçti....mucize bir ürün...kullanın!

Abdullah A.
13 Mayıs 2015 15:25:40

Super

.
24 Mayıs 2013 02:02:19

Bir otelde Bu ürünle Masaj yaptılar ordan satın alamadım fiyatını çok söylediler ancak Çok etkili bir krem burdan da sipariş verdim fiyatı çok uygun kesinlikle müthiş rahatlatıyor.
Soru Sor

183 ms