%99.5 Natural Sülfatsız Duş Jelleri 300Ml

SDJ025
Stokta Var
129,00 TL 148,00 TL


Aromaterapi Kokuların dayanılmaz cazibesini Bu çok özel Duş jeli Serisi ile Sizlere Sunuyoruz. içeriğindeki  Gliserin, D-Panthenol Ve Aloe Vera özleri ile Yumuşak Bir Cilt Nemlendirici etkisi verir. Cildinizi Kurutmaz. Kokusu Gün Boyu Vücudunuzda kalır. Cilt uyumlu Ph 5.5 Dengeli sülfatsız özel Formülü En hassas ciltlerde bile güvenlidir. Paraben içermez.

 Üstelik bu ürünümüzünde 2 farklı kullanım amacı var; çok hassas ve dengeleyici sülfatsız bir duş jeli ile Hassaslaşmış eller için koruyucu bir Sıvı el sabunu. %98 Doğal ve organik sertifikalı sürdürülebilir özellikte cildiniz için çok Hassas  etkili Organik aloe vera ve Doğal bitkisel gliserin ile şekerden  ve hindistan cevizi yağından elde edilen temizleyiciler ile üretildiler.


Cildin mikroflorası ve asidik ph ortamı cildi kötü dış etkenlerden & enfeksiyonlardan mantar vb. cilt hastalıklarından koruyan özel bir koruyucu olarak görev yapar. bu florayı sert deterjenlar düşük etoksile sülfat SLS - SLES  ve Sabun içeren deterjanlar ve sabunlar tahrip eder ve cildi korumasız bırakır. cildinizin bu doğal kalkanını korumak için sülfatsız ultra hassas duş jellerimizi kullanmanızı Tavsiye ederiz..
 

SÜLFAT İÇERMEZ (Sles vs.)
FORMALDEHYDE & RELEASER - İÇERMEZ (DMDM Hydantoin vs.)
PARABEN - İÇERMEZ (Methyl paraben- Ethyl Paraben vs.)
AMIDE - İÇERMEZ (Cocoamide DEA, MEA, MIPA vs.)


Relaxing:
lavantanın sakinleştirici kokusu papatya çiçeklerinin sevgisinin verdiği huzur ile güven veren sandal ağacı gövdesinde birleşti. Bu özel harman sakinleşmek ve rahatlamak için birebir. 

Refreshing: Valencia cinsi Portakal Bahçelerin tazeleyici kokusu, tropik ve neşe verici ananas ile mango meyvesinin çarpıcı netlikte tonları birleşti. Bu özel harman zihninizi Tazelemek ve cildinizi ferahlatmak için üretildi.
 
Anti Stres: ilgi çekici doğallıkta tonları olan Tatlı Bahçe Çileğinin kokusu ile yazın çok kısa bir dönemde yetişen vahşi  Kırmızı ahududu Meyvelerinin  Güçlü kokusu ile, sakinlik veren mavi renkli yaban mersini aroması; özel bir harmanlama tekniği ile yoğun iş stresinden arınmanıza yardım etmek için harmanlandı.         
Sensuality: Çiçeklerin Çiçeği olarak bilinen sarı yapraklı ylang ylang uçucu yağının çekici kokusu ile  yasemin absolü uçucu yağının aşkı simgeleyen tutkulu kokusu ve derinlerde bu iki aşık çiçeği birbirine bağlayan sandal ağacının güçlü ve derin tonları ile çok özel bir koku yaratmak için bir parfüm gibi bestelendi.
       
Energizing+Tonik:  Tatlı Nane yağının serinletici ve enerji verici tonik etkisi, Sedir ağacının enerji veren yeşil ve odunsu tonları ve deniz temalı kokusu ile enerji vericidir. yorgun zihni ve cildi canlandırıp harekete geçirmek için birebir.
       
Vitality: Canlandırıcı özellikte kafein içeren Yeşil çay ve narenciyelerin en sevimlisi yeşil Misket limonu ve parfüm yapımında kullanılan bergamot kabuklarının zihni ve bedeni uyarıcı etkili uçucu yağları ile güne başlayarak mükemmel enerjik hissetmenize yardımcı olmak için harmanlandı. 

Dengeleyici-balancing: hindistan cevizinin stres azaltıcı kokusu, vanilyanın yatıştırıcı otantik kokusu duygusal bir bağ ile birbirine bağlandı sonra Sandal ağacı bu iki tatlı kokuyu gün boyu yoğun olarak cildinizde kalsın diye dip notalarda sabitlemek için çalıştı ve biz bu üç özel koku duygusal olarak dengeleyici & yatıştırıcı bir etki için harmanlandık.  

Yorum Yaz


Ercüment E.
03 Ocak 2021 09:42:17

Bütün çeşitlerini denedim. Hepsi de güzel. Duştan sonra cildimde kokuları taze bir şekilde kalıyor. Severek kullanıyorum.

Burcu B.
30 Mayıs 2019 13:36:35

Kollarımda tavuk derisi hastalığı vardı. Biraz araştırmadan sonra sulfat içermeyen duş jeli ve hindistan cevizi yağı kullanmam gerektiğini öğrendim. 1 ay önce duş jellerinizi kullanmaya başladım etkisi muhteşem. Kollarımdaki görünümler o kadar çok azaldı ki teşekkür ederim bio loft ailesine

Burak B.
11 Mayıs 2017 02:17:30

tonik etkili olanı çok iyi

Mehtap M.
29 Ekim 2016 02:39:00

tüm çeşitlerden 1 er tane aldım en çok hoşuma gidenler tonik etkili olan, çilekli ve vitality, ve balancing çeşitleri aslında hepsi çok güzel kokuyor hediyeniz için de ayrıca teşekkür ederim
Soru Sor

user
Dilan D.
24 Mayıs 2022 12:23:00

Merhabalar esansiyel yağ mineral yağ ve dimetikon gibi silikon türevleri kullanamıyorum bunları içermeyen duş jeli arayışındayım duş jellerinizde bu ürünler mevcut mudur?
merhaba duş jellerimizde bahsettiğiniz hammaddeler kullanılmaz saygılar.
user
Ayşegül A.
08 Kasım 2019 11:58:00

BU ÜRÜNÜ 3 YAŞINDA Kİ OĞLUM İÇİN DE KULLANABİLİR MİYİM NEMLENDİRİCİ OLARAK SİZİN KREMİNİZİ KULLANACAĞIM AMA CİLDİ PÜTÜR PÜTÜR OLDUĞU İÇİN BU JELİ KULLANSAM OLUR MU KATKISIZ OLDUĞU İÇİN KULLANABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM AMA KULALNDIĞIM HİÇ Bİ KREM YA DA ŞAMPUAN OĞLUMUN CİLDİNE İYİ GELMİYOR
merhaba ürünümüz tüm cilt tipleri için uygundur. özellikle hassas ciltler için Bu üründen daha iyisini bulmanız zor
user
Didem D.
14 Ocak 2019 16:18:00

Merhaba ürünlerinizde parfüm bulunuyor mu bununla ilgili bir açıklama göremedim
Merhaba Hassas kullanım için olmayan ve durulanabilir ürünlerimizde parfüm bulunur ancak tüm yüz bakım ürünlerimizde alerjen içermeyen Eco label sertfifikalı parfüm kullanıyoruz bazı cilt bakım ürünlerimizde ise hiç parfüm kullanmıyoruz (Güneş kremi gibi)
user
Ayşe A.
04 Eylül 2018 18:12:00

ürün geçekten asidik mi?Piyasada asidik vücut temizleyicisi bulmak çok zor.Gerçekten ph'ı 5.5 mi?
evet tabiki ürünümüz sabun bazlı değildir. ve ph 5.5 tir. en hassas ciltlerde bile kullanılabilir özelliktedir.
179 ms